OnePlus på vej med trådløse høretelefoner

OnePlus på vej med trådløse høretelefoner

Kasper Skov Jensen 16. maj, 2018

Den kinesiske smartphoneproducent OnePlus vil give dig kvalitetslyd for billige penge med nye trådløse hovedtelefoner

Det var ikke kun den nye topmodel OnePlus 6, som blev præsenteret torsdag aften. Her afslørede OnePlus-grundlægger, Carl Pei,nemlig også, at selskabet har udviklet nogle trådløse hovedtelefoner, der får navnet Bullets Wireless.

Læs også:Her er detaljerne om den nye OnePlus 6

Ifølge Carl Pei, er der flere ting, der gør Bullets Wireless anderledes end konkurrenternes produkter. De er magnetiske, så de kan tændes og slukkes ved at lade de to magneter røre hinanden. Sådan kan opkald også besvares.

En anden særlig funktion er den såkaldte energy tube, der minimerer lydbølger med støj og forstærker musikkens lydbølger. Det skulle angiveligt resultere i en meget klarere lyd med mere dybde.

Og som vi kender det fra OnePlus-mobiler går opladningen lynhurtigt. Efter bare 10 minutters opladning kan Bullets Wireless spille i op til fem timer.

Bullets Wireless kommer på gaden 5. juni. I Danmark kommer de til at koste omkring 600 kroner. Du kan se mere til dem i videoen her:

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.