OnePlus: Næste mobil ligger ikke fast

OnePlus: Næste mobil ligger ikke fast

Kasper Skov Jensen 23. maj, 2018

OnePlus har ikke lagt sig fast på, hvornår den nye flagskribsmodel, OnePlus 6, får en efterfølger

Den spritnye OnePlus 6 er landet i butikkerne i dag. Hvis den kinesiske smartphone-producent skal følge mønsteret fra tidligere år, skal efterfølgeren præsenteres om mindre end et år. Sådan bliver det dog ikke nødvendigvis denne gang, lyder det fra OnePlus.

Læs også:Anmeldelse: OnePlus 6 er et Android-monster

– Tidligere har vi sendt to telefoner på gaden om året, men det betyder ikke nødvendigvis, at vi gør det samme fremover. Vores process omkring nye produkter, bygger på brugernes behov. Vi laver først en ny telefon, når vi føler, at den kan give ekstra værdi for brugerne. Vi har ikke planer om at lave et bestemt antal telefoner, siger Danielle Young, marketingchef hos OnePlus i Danmark, til mobilabonnement.dk

Så hvorfor skal du skynde dig ud at købe en OnePlus 6? Danielle Young fremhæver især mobilens hastighed.

– Det er vigtigt for os, at man ikke oplever, at telefonen ikke kan følge med. Vi har lagt meget tid og energi i at skabe en så gnidningsfri brugeroplevelse som muligt. Telefonen skal være lige så hurtig, når man har brugt den et år, som den er i dag, fortæller marketingchefen.

Læs også:Her er internationale mediers dom over OnePlus 6

For at kunne klare det, har OnePlus udstyret den nye topmodel med en Qualcomm Snapdragon 845 processor og seks eller otte gigabyte ram.

Designet er også med til at gøre OnePlus 6 til noget særligt, mener Danielle Young.

– Det føles som og ligner keramik eller metal, men er lavet af glas. Det gør telefonen lettere og mere behagelig at holde på. Selv på en hård dag er det en behagelig oplevelse. Glasset giver også en lynhurtig forbindelse og et bedre signal, siger hun.

OnePlus kan købes hos blandt andre 3, Yousee, Telmore, Telenor, Telia og Call Me.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.