OnePlus kommer til Telia og Telenor

OnePlus kommer til Telia og Telenor

Kasper Skov Jensen 09. maj, 2018

Ved lanceringen for omkring et år siden, var det forbeholdt kunder hos mobilselskabet 3 at få fingre i en smartphone fra producenten OnePlus. Siden kom Yousee, Telmore og Fullrate også til. Og når den nye flagskibsmodel OnePlus 6 kommer i handlen 23. maj, kan den også købes hos Telia og Telenor.

Det oplyser OnePlus i en pressemeddelelse.

– Vi er meget glade for at kunne præsentere det nye samarbejde med Telia og Telenor, som begge er to stærke spillere på markedet. Og så er de nye forhandlere et klart bevis på, hvor langt vi er nået i Danmark på blot et par år,  siger Danielle Young, der er marketingchef hos OnePlus Danmark. i pressemeddelelsen.

Læs også:Få fingre i den spritnye OnePlus 6 før alle andre

Ejere af tidligere OnePlus-modeller kan bytte deres telefoner, og til gengæld få et gavekort til OnePlus. Bytter man eksempelvis en velholdt OnePlus 3 eller 3T, får man op til 1.400 kroner som kan bruges i webshoppen hos OnePlus.

Mobilabonnement.dk dækker selvfølgelig lanceringen af OnePlus 6.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.