OnePlus klar til at åbne sin første butik

OnePlus klar til at åbne sin første butik

Kasper Skov Jensen 05. september, 2018

Hvis det går som OnePlus planlægger kan du start sætte dine ben i mobilproducentens første butik.

Nogle gange er det bare nemmere at købe sin nye mobil og tilbehør i en butik, og hvis du vil have en OnePlus får du snart chancen – det kræver bare en tur til Paris.

Ifølge Android Authority fortæller OnePlus-grundlægger Carl Pei i et interview med franske Les Echos, at man har arbejdet på at åbne en butik i Paris gennem længere tid. Han nævner ikke, hvor i den franske hovedstad butikken kommer til at ligge, eller hvornår den åbner.

Læs også:Anmeldelse: OnePlus 6 er et Android-monster

Pei afslører dog, at åbningen bliver i forbindelse med den næste OnePlus-lancering. Det betyder efter alt at dømme, at butikkens døre åbner til oktober eller november, hvor de fleste forventer, at OnePlus 6T kommer i handlen.

Mens Apple har haft butikker i det meste af verden i årevis, er det ikke noget andre store tech-giganter for alvor har satset på. I august skrev avisen Chicago Tribune, at Google er på vej til at åbne en permanent butik i byen. Det vil i så fald blive den første Google-butik i verden.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.