OnePlus: Derfor fjerner vi jackstikket på 6T

OnePlus: Derfor fjerner vi jackstikket på 6T

Kasper Skov Jensen 14. september, 2018

OnePlus bekræfter, at jackstikket er fortid på selskabets næste mobil. Topchefen forklarer hvorfor.

Jackstik eller ikke jackstik? Det er blevet et spørgsmål, som alle smartphone-producenter stiller sig selv når en ny telefon skal udvikles. OnePlus er kommet frem til, at tiden er moden til at droppe stikket på den næste model, der officielt ikke har fået et navn endnu, men som alle går ud fra kommer til at hedde 6T.

Techradrar har spurgt OnePlus-direktør og grundlægger Pete Lau, hvorfor jackstikket ikke får plads i den nye mobil.

– Ved at fjerne jackstikket får vi mere plads til at komme ny teknologi ind i produktet. En af de store ting, som vores brugere har efterspurgt, er forbedret batteritid, siger Pete Lau.

Han fortæller, at OnePlus har lavet en undersøgelse, der viser at 59 procent af brugerne har trådløse hovedtelefoner. Det var endda før OnePlus lancerede de anmelderroste Bullets Wireless.

Læs også:Anmeldelse: Bullets Wireless er lækre at have med på farten

OnePlus holdt ellers stædigt fast i jackstikket, selvom andre producenter i stigende grad fravalgte det. Hvad har ændre sig?, ville Techradrar vide.

– Før var tiden ikke rigtig (til at droppe jackstikket, red.). Nu har vi data, der bekræfter at tiden er inde, siger Pete Lau.

OnePlus 6T kommer, formentlig, på markedet senere på året.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.