OnePlus åbner kundeservice på dansk

OnePlus åbner kundeservice på dansk

Kasper Skov Jensen 26. september, 2018

Fra oktober åbner OnePlus et dansk kundeservicecenter.

Hvis mobilen driller vil man gerne have nem og hurtig hjælp, uden at skulle sende en masse mails på et fremmedsprog til supportmedarbejdere, der sidder på den anden side af jorden. OnePlus har lyttet til ønsket om dansk kundeservice fra forbrugerne og åbner 2. oktober et kundeservicecenter hvor OnePlus-ejere kan få hjælp via mail, chat og telefon mellem kl. 8 og 17 alle ugens dage.

Læs også:OnePlus vil lave fremtidens tv

Ønsket om dansk support blev luftet på et event i Stockholm, hvor OnePlus havde inviteret 30 fans fra Danmark, Norge, Sverige og Finland, til en snak med firmaets ledelse om kundeservice.

– For os er Open Ears Forum en fantastisk mulighed for at tale direkte med vores community og fans og opnå værdifuld information om vores egen service og vores produkter. Det vil altid være vores mål at tilbyde bedre oplevelser for vores brugere, og derfor er vi meget glade for at fortælle, at vi fremover tilbyder support på dansk, siger Stefan Bonnevier, PR Manager hos OnePlus, i en pressemeddelelse.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.