OnePlus 7 Pro med et ord: Lækker

OnePlus 7 Pro med et ord: Lækker

Kasper Skov Jensen 20. maj, 2019

OnePlus er igen klar til at erobre markedsandele med Pro 7, der har en næsten ubeskriveligt lækker skærm.

Det er hævet over enhver tvivl, at OnePlus helst vil have fokus på 7 Pro fremfor den almindelige 7’er, der blev præsenteret i sidste uge. Så det kom ikke som den store overraskelse, at det var en 7 Pro anmelderne fik udleveret efterfølgende.

Læs også: Her er de tre nye OnePlus mobiler

Det var et smart træk. Godt nok er der på papiret ikke så mange forskelle i specifikationerne på de to mobiler. Og dog.

En helt vild lækker skærm

For efter næsten en uge med OnePlus 7 Pro er én ting ved den løbet med opmærksomheden igen og igen: skærmen. I modsætning til lillebror, er den udstyret med en en 6,67” QHD+kurvet flydende AMOLED-skærm med 90 hz opdateringshastighed. Det betyder, at skærmen opdaterer hele 90 gange i sekundet.

OnePlus 7 Pro sætter konkurrenterne til vægs. Her målt med AnTuTu Benchmark

Sammen med de op til 12 GB ram og funktionen ramboost, kan du være sikker på ikke at vente på at apps åbner. Det sker øjeblikkeligt, uden du når at registrere det. Der er ikke en finger at sætte på brugeroplevelsen.

Den helt igennem imponerende skærm leverer varen gang på gang. Ingen ventetid. Ingen hakkende apps. Det er en fornøjelse.

Man kan dog ikke klandre folk med små hænder at føle, at skærmen simpelthen er for stor og svær at håndtere.

Kameraet er godt, men ikke revolutionerende. Frontkameraet, der er et pop-op, er fornuftigt. Sikkert for at skærmen kan gå helt ud kanten uden notch.

Ikke mere om kameraet i denne omgang. For det er skærmen, der er showets helt store stjerne.

Glem alt om OnePlus 7

Prisforskellen mellem OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro er omkring 1.100 kroner. Derfor lader vi den lille model leve et liv i stilhed. Der er ingen grund til at bruge flere ord på den. Glem, at den findes. Der er absolut ingen grund til at vælge den, fremfor 7 Pro. Den bedre skærm og større batteri er mere end nok til at retfærdiggøre prisforskellen.

OnePlus har gjort det igen. Man får helt enkelt ikke en bedre mobil for pengene end OnePlus 7 Pro lige nu.  

Køb den hos Proshop lige her

Køb den hos 3 her

Køb den hos Yousee her

Køb hos Telenor her

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.