Oister: Derfor har vi lavet et abonnement med fri data

Redaktionen 02. marts, 2018

Modsat konkurrenterne har Oister valgt at satse på et abonnement med fri data. Vi har spurgt om hvorfor

Mobilabonnementer med ubegrænset data blev lagt i graven med Plenti, der nu er en del af Telmore. Forklaringen var, at der simpelthen ikke var efterspørgsel nok efter det. Alligevel er en af TDCs konkurrenter, det 3-ejede Oister klar med et nyt abonnement: fri tale og fri data til 129 kr. om måneden. Så hvad kan Oister se, som TDC ikke kunne? Vi spurgte Oister.

– Jeg har ingen kommentarer til TDCs beslutninger. Vi stræber efter at levere de løsninger i markedet som kunderne efterspørger, og vi synes at kunne se en mulighed i at gå ud med et abonnement, der henvender til brugere, der ikke vil bekymre sig om regningen og om de overstiger det forbrug, de har i deres abonnement, skriver Frederik Jespersen, marketingchef hos Oister, i en mail til mobilabonnement.dk

Andre danske mobilselskaber har haft svært ved at lave en forretning på abonnementer med fri data, og har derfor droppet dem igen. Hos Oister er det for tidligt at sige om det bliver anderledes, men sådan ser det ud lige nu, lyder det fra marketingchefen.

– Nu har vi netop lanceret det og tiden vil vise, om der er nok efterspørgsel for at beholde det. Men vi har pt. ingen planer om, at det skulle være i en begrænset periode, skriver Frederik Jespersen.

Det nye abonnement hos Oister kommer bare få måneder efter, lignende abonnementer blev droppet andre steder. Frederik Jespersen vil dog ikke kommentere, hvor mange kunder man regner med at kunne tiltrække fra Plenti.

Oisters abonnement med fri data har en øvre grænse på 1.000 gigabyte om måneden.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.