Nyt mobilselskab i Danmark

Nyt mobilselskab – Zenji

Mobilabonnement.dk 27. september, 2017

Zenji Mobile er et nystartet mobilselskab der markedsfører sig på en lidt anden måde, end vi ellers er vant til at se. Zenji har nemlig valgt kun at lancere ét mobilabonnement, hvor man hver måned får et gavekort på 100 kr. (100 points) til butikker som Magasin, Baresso og Zalando, Stylepit m.fl.
Selskabet har derudover indgået et specielt samarbejde med Club Matas, hvor man udover de 100 kr. får 20 points på Club Matas kontoen.

Pointsystemet kaldes Zenji Reward.

Grunden til, at der kun udbydes et abonnement er – ifølge selskabet – at du ikke skal bekymre dig om dit mobilforbrug.
I mobilabonnementet tilbyder de FRI tale, 10 GB data, fri SMS/MMS – samt et gavekort på 100 kr. hver måned.

Dette abonnement kalder Zenji for “all you need” – og selskabet lover, at der ikke kommer skjulte gebyrer eller ekstra regninger til.
Abonnementet koster dog 100 kr. i oprettelse. Selve abonnementet koster 200 kr om måneden.

Zenji Mobile startede under navnet Moji Mobile, hvor fokusset udover et normalt mobilselskab, også skulle være rettet mod service og selvforkælelse.
Moji måtte 3 uger efter lanceringen lukke pga. manglende kundetilgang, der skyldes problemer med registreringen.

De står nu stærkere med Zenji, der også er en del af 3-familien sammen med blandt andet Oister. Dette betyder at Zenji benytter sig af 3’s hurtige 3G-net, som kan fanges i det meste af Danmark.
Zenji Mobile mener ikke, at 4G er nødvendigt lige i øjeblikket, da forskellen mellem 3G og 4G net simpelthen ikke er stor nok.

Er du en person der går op i service og selvforkælelse vil Zenji Mobile måske være noget for dig.
Er de gavekort som Zenji tilbyder ikke noget du vil komme til at bruge, så anbefaler vi at du vælger et andet selskab.

I skrivende stund har Zenji ikke indrapporteret priser til Erhvervsstyrelsen og fremgår derfor heller ikke af vores oversigt over mobilabonnementer. De vil blive tilføjet så snart deres data er tilgængelig.

Du kan læse mere om mobilselskabet Zenji her.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.