Nyt mobilabonnement tilbyder erhvervskunder fri tale i hele EU

Mobillise Lotte 12. oktober, 2017

Det bliver nu muligt for danske erhvervskunder at kunne ringe kvit og frit til alle lande, som geografisk ligger indenfor EU’s grænser.

Det er mobilselskabet Telia, som åbner dørene for denne nye mulighed, hvilket de gør med deres såkaldte ”TELIA 4BUSINESS”.

I denne pakke vil Telias mange erhvervskunder få muligheden for at kunne ringe til samtlige lande i EU kvit og frit, og der vil desuden som en del af dette abonnement også være mulighed for, at man kan gøre brug af 20GB data her i Danmark samt 1 GB data både i Norden og Baltikum.

Årsagen til lanceringen af dette nye mobilabonnement er fordi, at Telia ønsker at imødekomme kundeønsker om at kunne telefonerer meget billigere til udlandet, og det giver dette nye abonnement mulighed for.

Tilbuddet er desuden kommet i kølvandet på det abonnement, som TDC valgte at lancere fornylig, hvor der ligeledes også var mulighed for, at man kunne ringe gratis til lande i EU.

Prisen på det nye mobilabonnement for erhvervskunder

Det nye TELIA 4BUSINESS koster 299 kroner om måneden at have. For denne pris vil der desuden også være inkluderet et abonnement af Spotify Premium, så man har mulighed for at streame musik, mens man er på farten.

Der findes flere forskellige udgaver af Telias nye 4BUSINESS-abonnement, og det er muligt at købe flere versioner af abonnementet i flere forskellige prisklasser, som går fra 99 kroner om måneden og op til 299 kroner pr. måned.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.