Nyt billigt abonnement fra Telenor!

Mobilabonnement.dk 24. januar, 2020
nyt telenor abonnement

Telenor lægger aggressivt ud i januar 2020 med et nyt abonnement.

For 139 kr./md. Får du 15 timers tale og 15 GB (hvoraf 10GB dækker roaming i over 39 andre lande.) De første tre måneder koster abonnementet kun 99 kr. i intropris.

Det nye abonnement fra Telenor er især rettet mod de rejseglade og mobilejere, der i forvejen har et abonnement hos en anden udbyder.

Telenor abonnement – 15 timers tale & 15 GB for 139 kr.

I en pressemeddelelse fra det danske teleselskab fortæller Arne-Tor Fosser, kommercieldirektør i Telenor, at tilbuddet er en del af en større kampagne for at gøre Telenor mere relevant for endnu flere danskere.

Abonnementet henvender sig så især til kunder, der i forvejen har en mobil, men har brug for endnu mere data eller taletid, end deres oprindelige plan dækker.

Hvorfor er det så billigt sammenlignet med mange af konkurrenternes?

Teleselskabet har valgt at prissætte abonnement så relativt lavt, fordi de ønsker at lokke kunder over (eller tilbage) til Telenor.

Telenor er den næststørste teleudbyder i Danmark – lige efter TDC. De havde ifølge deres seneste investorrapport (Q3 2019) omkring 1,7 millioner kunder. Det er på trods af, at de gennem 2019 oplevede et fald på næsten 7.000 mobilkunder. Faldet kan til dels også tilskrives, at teleselskabet ikke fik fornyet telefoniudbud til staten, men de har også oplevet et dyk i privatkunder, selvom deres total indtjening er steget.

Telenor har derfor brugt meget af den sidste halvdel af 2019 på flere kundetiltag, der skal gøre dem mere relevante over for de danske kunder – og give dem incitament til at skifte fra deres nuværende teleselskab til Telenor.

Det er i denne kontekst det meget billige mobilabonnement (og deres nye samarbejde med Elgiganten) skal betragtes.

Roaming til de rejseglade

Lanceringen af abonnementet rammer også til den tid, hvor de fleste danskere er i gang med at planlægge deres vinter- og måske endda sommerferie.

Derfor lægger Telenor også ekstra tryk på, at mobilabonnementet har hele 10 GB til roaming i 39 lande – både i og uden for EU.

Samlerabat på abonnement med Telenor Trin?

Arne-Tor Fosser fortæller også, at abonnementet skal ses som et adskilt supplement til Telenors andet rabatprogram Telenor Trin. Her kan kunder med flere abonnementer få op til 20% samlerabat hver måned.

Det skal dog noteres, at det billige abonnement ikke i sig selv kan kombineres med Telenor Trin. Det giver derfor ikke samme samlerabat, som hvis du i forvejen har abonnementer hos Telenor.

Telenor abonnement-oversigt

Hos Mobilabonnement.dk kan du let sammenligne de mange tilbud fra de forskellige udbydere. Du skal blot vælge den mængde taletid og data, du har brug for – så står vores sammenligner for resten.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.