Ny Motorola kan kun købes hos Elgiganten

Ny Motorola kan kun købes hos Elgiganten

Kasper Skov Jensen 31. august, 2018

Motorola One kommer til Danmark i løbet af uge 40 og kan kun købes hos Elgiganten.

Motorola One er en Android-mobil, der i modsætning til så mange andre smartphones kun kommer med få Google-apps præinstalleret. I telefonen sidder der en Snapdragon 625 processor og 4 GB ram. Skærmen er 5,9” På bagsidden er et dualkamera på 13+2 megapixels og på forsiden er et selfiekamera på 8 megapixels.

I Danmark sælges Motorola One kun hos Elgiganten. Her forventer man, at få den spritnye mobil til salg i løbet af uge 40. Salgschefen glæder sig.

– Vi er stolte af, at Motorola har valgt os som partner på lanceringen af Motorola One, og vi tror meget på, at vores kunder bliver lige så begejstrede for telefonen, som vi selv er. Den kombinerer mange af de ting, som vores kunder efterspørger: Et flot design, gode specifikationer og en god pris. Den leverer god værdi for pengene, og det går vi meget op i, siger Elgigantens salgschef for tele, Allan Pedersen, til Mobilabonnement.dk

Læs også:Bedøm selv: Har Motorola kopieret Apple?

Elgiganten fortæller, at lanceringen bliver fejret i København og Aarhus, med en overraskelse til de hurtige.

– Vi kommer til at fejre lanceringen af Motorola One ved events i vores flagskibsbutik på Strøget i København og i vores strøgbutik i Aarhus, og jeg kan løfte sløret for, at de første kunder får en lille overraskelse med på vejen, siger Allan Pedersen.

Motorola One kommer til at koste 1.999 kr. hos Elgiganten.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.