Ny iPhone kan blive den dyreste nogensinde: Se prisen her

Ny iPhone kan blive den dyreste nogensinde: Se prisen her

Kasper Skov Jensen 12. september, 2018

Ved Apples produktpræsentation onsdag aften, bliver der muligvis præsenteret en iPhone, som bliver den dyreste nogensinde.

iPhones hører til blandt de dyreste på markedet – og det bliver der sikkert ikke ændret ved efter produktpræsentationen i aften, hvor Apple forventes at præsentere tre nye iPhones.

Du kan følge præsentationen på vores liveblog fra kl. 18:50.

(Artiklen fortsætter under livebloggen)

Vedholdende rygter går på, at Apple bl.a. løfter sløret for en lidt billigere udgave end tidligere modeller, kaldet iPhone XC. Desuden forventer de fleste, at der kommer en efterfølger til iPhone X og så en ny topmodel, der måske får navnet XS Max.

Twitter-brugeren Ben Geskin har over de seneste par uger afsløret modelbilleder af det, der ligner de nye iPhones. Nu er han så angiveligt klar med prislisten. Ifølge den kommer den store udgave af iPhone XS Max til at koste 1.369 euro – i Danmark bliver det formentlig omkring 11.000 kr.

Hvis den pris passer, bliver det den dyreste iPhone nogensinde.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.