Ny iPad air er på vej

Lise-lotte Jakobsen 12. oktober, 2017

Den store gigant Apple som har fået kæmpe succes med salget af blandt andet deres iPad Air kommer nu med et nyt produkt. Denne gang er der en ny og forbedret version af den særdeles populære og eftertragtede tablet iPad Air på vej.

Der er fra Apples side blevet lanceret et event den 16. oktober, hvor omverdenen vil få præsenteret den kommende efterfølger af Air-modellen.

iPad air 2 vil blive endnu tyndere

Efter sigende skulle den kommende iPad Air 2 blive endnu tyndere end dens forgænger. Forgængeren er med en tykkelse på blot 7,5 millimeter en af de absolut tyndeste tablets, som man kan inde på markedet den dag i dag.

Denne kommende model vil dog være barberet helt ned til blot 7 millimeter. Selvom 7 millimeter er tynd, så skal denne tykkelse dog barberes endnu længere ned, hvis Apple vil hamle op med det, som Sony tidligere har produceret. De kan nemlig prale af at have en tykkelse på blot 6,4 millimeter på deres Xperia Z3 og Z2 tablet.

En anden ting der også skulle adskille den nuværende Air-model med den kommende variant er, at der også skulle være Touch-ID på vej, således man ikke længere behøves at indtaste en kode, som man skal den dag i dag. Der vil formentlig også blive lukket op for betaling via. mobiltelefonen med Apple Pay.