Ny App låser børnenes telefon hvis de ikke reagerer på forældres opkald

Mobillise Lotte 28. september, 2017

Det er ikke altid, at børnene synes, at det er særlig skægt at skulle tage telefonen for at fortælle mor eller far, hvad man render rundt og laver. Nogle børn gider ikke snakke i telefon med deres forældre, og de vælger derfor at ignorere opkaldet fra dem.

Dette er dog bestemt ikke noget, der er særlig mange forældre der er tilfredse med, og det er netop derfor, at appen ”Ignore No more” fornyligt er blevet lanceret.

Denne nye og super smarte applikation har gjort det muligt for forældrene fuldstændig låse børnenes telefon, indtil de har besvaret opkaldet fra dem.

Dette er rigtig smart og særdeles praktisk, eftersom forældrene kan lukke helt af for børnenes muligheder for at ringe sammen med andre, spille Angry Birds osv. Indtil børnene har besvaret opkaldet fra forældrene.

At opsætte dette kræver blot, at applikationen er installeret på de to enheder, og så skal der faktisk kun et par klik til før, at forældrene kan låse barnets telefon.

I øjeblikket er det kun muligt at få fat i denne applikation til Android, hvilket betyder, at de børn som har en Apple telefon fortsat ganske frit kan omgås forældrenes opkald i et stykke tid endnu.

Om man synes at det er en god idé, eller det er at gå over grænsen – det vil vi lade være op til dig selv. Appen kan hentes i Adroid Market.