Nu kan OnePlus 5T også købes hos Yousee, Telmore og Fullrate

Redaktionen 17. november, 2017

Godt nyt til dig, der drømmer om en OnePlus 5T: Nu kommer den til salg hos yderligere tre mobilselskaber.

Indtil nu har smartphoneproducenten OnePlus 5T haft et eksklusivt samarbejde med 3, så mobilerne kun kunne købes hos det selskab. Det er slut nu. TDC har offentliggjort, at den nye topmodel kommer til salg hos Yousee, Telmore og Fullrate.

– Jeg er meget begejstret for vores nye samarbejde med OnePlus. Vi ved, at mange af vores kunder allerede har en OnePlus-telefon, og nu kan de altså købe det nyeste flagskib fra OnePlus og beholde deres gode dækning i både Danmark og resten af Europa samt YouSee Musik,” siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee i en pressemeddelelse.

OnePlus 5T kan forudbestilles nu på yousee.dk og i Yousee-butikkerne. Den kan købes hos alle de tre TDC-ejede selskaber fra 21. november.

Direktøren har store forventninger til salget.

– Jeg er sikker på, at OnePlus 5T bliver et stort hit blandt vores kunder, da man virkelig får en smartphone af høj kvalitet til en rigtig fornuftig pris, lyder det. 

Vi giver dig overblikket over mobilabonnementerne hos Yousee-her

Her er et overblik over abonnementerne hos Telmore

Er Fullrate dit næste mobilselskab? Bliv klogere her

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.