Nu kan du besvare dine SMS-beskeder fra din PC

Mobillise Lotte 28. september, 2017
New test
New test

PushBullet er navnet på den app, som nu har åbnet dørene op for muligheden for, at man kan besvare sine SMS-beskeder fra sin computer. Dette er en super smart funktion, som kan være rigtig praktisk i mange situationer, da man nu ikke længere behøves at skulle tage sin telefon op af lommen for at besvare sine beskeder.

Denne mulighed er kommet, efter der fornylig er kommet en ny opdatering af den populære applikation, som har slået dørene op til denne fremragende mulighed.

PushBullet bruges til flere forskellige ting

Det er dog ikke kun afsendelse af SMS-beskeder via sin computer. Oprindeligt er denne app nemlig lavet til, at du kan modtage mange forskellige notifikationer på din computer i stedet for på din telefon.

Derudover er denne applikation desuden også lavet sådan, at man har mulighed for meget let og hurtigt at dele filer og billeder med sine venner på flere forskellige enheder – nemlig og enkelt.

Appen er på vej i en Windows-version

Hvis man godt kunne tænke sig denne app, så er det på nuværende tidspunkt muligt at hente appen i Apple App store og på Google Play Store. Dog arbejdes der netop nu på at få en Windows-version færdig. I øjeblikket har du mulighed for ganske gratis at downloade en beta-version af appen til Windows.