Mystik om nyt superabonnement

Mystik om nyt superabonnement

Kasper Skov Jensen 26. marts, 2018

Efter en måned på markedet er der udsigt til ændringer i Oisters nye abonnement med fri data og fri tale

I starten af marts lancerede Oister et nyt superabonnement til mobilen: fri tale og fri data til 129 kr. om måneden. Det skete til trods for, at andre danske mobilselskaber tidligere har forsøgt sig med abonnementer med ubegrænset data, men uden susces.

Mindre end en måned efter lanceringen, er det nye Oister-abonnement omgærdet af mystik. De seneste dage har man nemlig kunne læse, at det nuværende tilbud kun gælder indtil den 28. marts.

Mobilabonnement har kontaktet Oister for at finde ud af, hvad der sker efter den 28. marts, men det vil mobilselskabet ikke kommentere.

For nogle uger siden, den 2. marts. lød det dog fra Oister, at der ikke var planer om at gøre abonnementet tidsbegrænset.

– Nu har vi netop lanceret det og tiden vil vise, om der er nok efterspørgsel for at beholde det. Men vi har pt. ingen planer om, at det skulle være i en begrænset periode, skriv Frederik Jespersen, marketingchef hos Oister, dengang i en mail til mobilabonnement.dk

Læs også: Derfor har vi lavet et abonnement med fri data

Siden da har også Telia præsenteret et mobilabonnement til fri data og fri tale. Det koster 249 kr. om måneden.

Oisters tilbud her gælder til og med 28. marts (Foto: Oister.dk)

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.