MobilePay sætter vild rekord

MobilePay sætter vild rekord

Kasper Skov Jensen 07. december, 2018

Betalings-app’en MobilePay har nået en helt særlig milepæl, som den første danske app nogensinde.

App’en MobilePay er for alvor blevet folkeeje. Den brugervenlige betalingsløsning har netop rundet fire millioner brugere, som den første app i Danmarkshistorien. Den konstante brugervækst skyldes især, at flere og flere ældre kommer med. I 2014 var det kun 1 procent af de 75 til 105-årige, der brugte MobilePay. I dag er det 15 procent.

Det betyder, at MobilePay nu er eller har været installeret på næsten hver eneste smartphone i Danmark. Det er ikke gået ubemærket hen.

Læs også:MobilePay har fået ny funktion

– Populært sagt er MobilePay nu til stede på enhver smartphone i Danmark. Det er en ufattelig udvikling for en virksomhed, der kun er fem år gammel. Vi er glade for at være blevet en så uundværlig del af danskernes livsstil og daglige adfærd. Det forpligter, siger Torben Gamst, direktør for MobilePay, Danmark, i en pressemeddelelse.

Det er ikke kun brugertallet, der har slået rekord. I november blev der gennemført flere transaktioner end nogensinde før: 26,3 millioner.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.