Mobilen giver ballade i parforholdet

Mobilen giver ballade i parforholdet

Kasper Skov Jensen 10. december, 2018

Ubesvarede opkald og beskeder kan skabe diskussioner i parforholdet. Det har halvdelen af de adspurgte i ny undersøgelse oplevet.

Det er uhøfligt at være på sin mobiltelefon hele tiden, måske især i juletiden, der for mange handler om hygge og samvær. Men hvis responstiden på opkald og beskeder bliver for lang, kan det give problemer i parforholdet. 52 procent af de adspurgte i en undersøgelse, der er foretaget for Huawei, svarer, at de har diskuteret manglende svar på beskeder eller opkald med deres partner.

Vi er blevet vant til, at det er nemt at komme i kontakt med hinanden, lyder forklaringen.

Læs også:Huawei-topchef anholdt

– Mange af os er væk fra vores partner mange timer hver dag, og det er derfor naturligt, at der kan opstå situationer, hvor vi gerne vil i kontakt med hinanden i løbet af dagen. Med mobilen som fast inventar i lommen er vi efterhånden vant til, at det er nemt at få fat i hinanden. Derfor er det kun naturligt, at vi kan blive frustreret over manglende svar, siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark, i en pressemeddelelse.

I undersøgelsen svarer fem ud af 10 adspurgte kvinder, at det oftest er deres partner, de kontakter via deres smartphone. Det samme gælder for fire ud af ti adspurgte mænd.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.