Mobilen giver ballade i parforholdet


Ubesvarede opkald og beskeder kan skabe diskussioner i parforholdet. Det har halvdelen af de adspurgte i ny undersøgelse oplevet.

Det er uhøfligt at være på sin mobiltelefon hele tiden, måske især i juletiden, der for mange handler om hygge og samvær. Men hvis responstiden på opkald og beskeder bliver for lang, kan det give problemer i parforholdet. 52 procent af de adspurgte i en undersøgelse, der er foretaget for Huawei, svarer, at de har diskuteret manglende svar på beskeder eller opkald med deres partner.

Vi er blevet vant til, at det er nemt at komme i kontakt med hinanden, lyder forklaringen.

Læs også:Huawei-topchef anholdt

– Mange af os er væk fra vores partner mange timer hver dag, og det er derfor naturligt, at der kan opstå situationer, hvor vi gerne vil i kontakt med hinanden i løbet af dagen. Med mobilen som fast inventar i lommen er vi efterhånden vant til, at det er nemt at få fat i hinanden. Derfor er det kun naturligt, at vi kan blive frustreret over manglende svar, siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark, i en pressemeddelelse.

I undersøgelsen svarer fem ud af 10 adspurgte kvinder, at det oftest er deres partner, de kontakter via deres smartphone. Det samme gælder for fire ud af ti adspurgte mænd.