Mobilen er den største bakteriebombe: Det laver denne smarte dims om på

Mobilen er den største bakteriebombe: Det laver denne smarte dims om på

Kasper Skov Jensen 08. august, 2018

Der sidder op til 18 gange flere bakterier på din mobil, end på håndtaget til et offentligt toilet. Det kan et smart produkt, og det tager bare seks minutter.

Mobilen er i brug et utal af gange om dagen, og det gør den til hjemsted for et utal af bakterier. Flere undersøgelser har vist, at der sandsynligvis er op til 18 gange så mange bakterier på din mobil, som der er på håndtaget til et offentligt toilet. Ulækkert!

Hvis du gerne vil undgå at slæbe den levende bakteriebombe med dig overalt, har isenkræmmerkæden Imerco tilbud på den opfindelse, du har brug for. Funktion UV renser er en lille boks, som du lægger din mobil ned i, men cover og det hele.

Når strømmen er sat til, og du har trykket på start, sørger to UV-lamper for at dræbe bakterier på mobilen. Det hele tager kun to minutter – og du kan bruge Funktion UV renser uanset om du har en iPhone eller en Android-mobil.

Funktion UV renser koster kun 199.- på imerco.dk Køb den her

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.