Mate 20 Pro sætter rekord

Mate 20 Pro sætter rekord

Kasper Skov Jensen 31. oktober, 2018

Der er rekordstor interesse for Huawei Mate 20 Pro.

De første par uger med forudbestillinger af Huawei Mate 20 Pro har været en kæmpe succes. I forhold til forgængeren P20 Pro er antallet af forudbestillinger steget med 200 procent.

Det oplyser Huawei i en pressemeddelelse.

– Vi oplever, at forbrugerne i stigende grad efterspørger vores high-end produkter. Og selvom Mate 20 Pro lanceres til en højere pris end P20 Pro og forgængeren Mate 10 Pro, så er efterspørgslen kun steget, hvilket vidner om, at vi gør noget rigtigt, når det kommer til innovation og design, siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark, i pressemeddelelsen.

Læs også:iOS 12.1 klar til download: Her er nyhederne

Mobilselskabet Yousee har også oplevet den enorme interesse.

Vi har allerede inden den officielle salgsstart set en stor interesse blandt vores kunder for Mate 20 Pro, og vi glæder os til at kunne tilbyde den nye mobil fra Huawei. Vores kunder efterspørger generelt gode kameraer i mobiltelefoner, og derfor har vi positive forventninger til salget, siger Morten Høgh, ansvarlig for Device Management hos Yousee.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.