Madspildsapp åbner webshop

Madspildsapp åbner webshop

Kasper Skov Jensen 21. marts, 2019

Hele landet kan være med til at reducere madspild i Too Good To Go’s nye webshop.

Madspildsapp’en Too Good To Go udvidede for noget tid siden med en fysisk butik på Frederiksberg, og nu kan hele landet få glæde af de billige produkter, takket være den nye Too Good To Go webshop.

At undgå madspild er godt for klimaet, men det er transport af mad ikke. Derfor har Too Good To Go taget forskellige forholdsregler for at mindske CO2-udledningen, forklarer landechef Mikkel Fog.

Læs også:App vil bekæmpe madspild med ny datomærkning

– Vi har sat en leveringsaftale i stand, hvor et firma afhenter vores pakker på deres normale rute og sender dem videre gennem de velkendte leveringspartnere i Danmark. På den måde sørger vi for, at der ikke bliver et unødigt ressourcebrug ved transporten. Derudover anbefaler vi selvfølgelig, at man får leveret sine varer til en pakkeshop,så en transportvogn ikke skal køre ud på privatadresser, og at tilvælge Postnords CO2-neutrale forsendelse, siger han i en pressemeddelelse.

Du kan se webshoppen her 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.