Månedens Mobilabonnement (April 2020): CBB Mobil

Mobilabonnement.dk 21. april, 2020
bedste mobilabonnement i april

Vinder af denne måneds bedste mobilabonnement går til CBB Mobil med deres 30 timer / 30 GB til 99 kr./md.

CBB Mobil har over de sidste måneder sænket priserne på flere af deres abonnementer, heriblandt det massive 30 timer / 30 GB-abonnement, som kan dække de flestes behov.

De har derudover – på lige fod med deres moderselskab, Telenor, og flere af deres konkurrenterne – givet en hjælpende hånd til de af deres danske kunder, som har været fanget i udlandet under coronakrisen.

Vi har derfor kåret CBB Mobil som aprils vinder af vores Månedens Mobilabonnement.

Derfor er CBB Mobil kåret til Månedens Mobilabonnement

1. Nyt og enkelt mobilabonnement til under 100 kr.

Selvom meget af landet blev lukket ned i begyndelsen af marts, har CBB Mobil ikke ligget på den lade side. 

I begyndelsen af foråret lancerede CBB Mobil et nyt grundabonnement til kun 99 kr./md. og masser af taletid (30 timer) og data (30 GB). Abonnementet ligger i forlængelse af deres løbende “crazy små priser”-kampagnen, hvori CBB Mobil fremhæver deres enkle abonnementer uden unødige rabatordninger eller særlige tiltag.

Målet har været at fremhæve CBB Mobils fokus på at tilbyde små priser, overskuelige abonnementer og en direkte kommunikation med kunderne – uden tomme floskler.

Abonnementet giver dig derfor også mere eller mindre det, der står på pakken. Masser af data, rigeligt med taletid for under 100 kr. Som det er med alle deres abonnementer (og efterhånden som de fleste teleselskaber), kan du selvfølgelig ringe gratis til andre med samme udbyder. Men det er mere eller mindre det. Abonnementet egner sig derfor godt til dem, der allerede har styr på deres streamingtjenester, musik-apps og bare gerne vil have en lav pris og et enkelt mobilabonnement.

Abonnementet dækker kun i Danmark, men dette betyder ikke, at CBB Mobil i marts og april kun gjorde en indsats for privatkunder i landet.

2. Hjælp til udlandsdanskere under coronakrisen

I midten af marts besluttede CBB Mobil sig for – i samarbejde med deres moderselskab, Telenor – at give gratis SMS og opkald hjem til Danmark eller lokalt til alle deres privatkunder i udlandet. 

Formålet med indsatsen var at sørge for, at deres kunder kunne komme i kontakt med myndighederne og holder deres familie eller venner á jour om deres situation.

Tor-Arne Fosser, der er markedsdirektør for privatkunder i Telenor Danmark, udtaler i en pressemeddelelse:

– Vi følger situationen og forsøger at hjælpe vores kunder, så godt vi kan. Både i Telenor og CBB er der et højt fokus på at hjælpe de kunder, der er strandet rundt om i verden, og på at sikre, at de kan komme i kontakt med myndigheder og pårørende. Vi har været i dialog med mange af vores berørte kunder i den seneste tid, og vi har nu besluttet at indføre gratis SMS og opkald til de kunder, der er strandet i udlandet, så de ikke skal bekymre sig om dette.

Sammenlign dit mobilabonnement – og find det bedste teleselskab til dig

Er du i tvivl om, du har det mobilabonnement, der passer bedst til dit behov (og pengepung)?
Så kan du sammenligne et utal af mobilabonnementer fra alle de største udbydere lige her på Mobilabonnement.dk. Vi opdaterer vores database løbende, så du altid kan finde de aktuelle priser, tilbud, fordele og relevante nyheder fra den danske telebranche.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.