Kun i dag: Få to måneders gratis mobilabonnement

Kun i dag: Få to måneders gratis mobilabonnement

Kasper Skov Jensen 29. august, 2018

Kun i dag kan du få de første to måneders mobilabonnement gratis hos Dukta Tale.

Hos Mobilabonnement.dk har vi et rigtig godt tilbud til dig i dag. Du kan nemlig få de første to måneders abonnement gratis hos Duka Tale. Der er tre abonnementer at vælge imellem – alle tre er med fri tale, fri SMS/MMS, masser af data og gratis oprettelse.

Fri tale, SMS/MMS + 10 GB data
Et abonnement hvor du kan tale så meget du vil, og sende alle de beskeder du orker. Derudover får du 10 GB data. Og hele mobilabonnementet kan bruges præcis som i Danmark i alle EU-lande, Norge, Baltikum og Storbritannien. Der er ingen binding, suveræn kundeservice og rigtig god dækning, fordi Duka Tale bruger Telias netværk.

Normalprisen er 99 kr om måneden – kun i dag får du de to første måneder gratis.

Bestil det her.

Fri tale, SMS/MMS + 20 GB data

Et mobilabonnement med alle de samme fordele som det ovenover. Fri tale og SMS/MMS i Danmark, Norge, Baltikum, EU og Storbritannien. 20 GB data kan bruges herhjemme, og op til 10 GB i de førnævnte områder. Heller ikke her er der binding, kundeservice er en selvfølge og du kommer på Telias lynhurtige 4G-netværk.

Normalprisen er 119 kr. om måneden. Slå til nu og få de første to måneder gratis.

Bestil det her.

Fri tale, SMS/MMS + 50 GB data
Her er abonnementet til dig, der vil have det hele. Som med de andre abonnementer får du fri tale og SMS/MMS i Danmark, Norge, Baltikum, EU og Storbritannien. Du kan gå data amok med hele 50 GB – 15 GB af dem kan bruges i udlandet. Hos Duka Tale er du på Telias netværk, får virkelig god kundeservice og er ikke bundet af bindingsperioder.

Normalpris: 149 kr. om måneden – i dag er de to første måneder gratis.

Bestil det her 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.