Kun få iPhone 6 plus bøjer ifølge Apple

Lise-lotte Jakobsen 12. oktober, 2017

Det er fornyligt kommet frem, at den nye model fra iPhone 6 bøjer, hvis man ikke er særdeles forsigtig med den. Den nye iPhone 6 plus er blevet mødt af en hel del kritik, eftersom der er visse folk, som har været ude for at anskaffe sig den nye model, som har oplevet, at den bøjer, når man har lagt den i lommen.

Både på Twitter og YouTube er der folk, som har klaget over dette problem, og man kan flere steder læse relativt meget kritik om den nye model, som Apple har lavet.

Apples svar på kritikken

I kølvandet på alt denne kritik har Apple dog nu vendt retur med et svar til den storm af kritik, som den store IT-gigant er blevet mødt med.

Apple fastslår nemlig, at begge de to modeller grundigt er blevet gennemtestet, således der ikke skulle forelægge et generelt problem. De siger ligeledes, at der kun er tale om et problem, som berører 9 enheder. Apple har nemlig kun modtaget 9 henvendelser fra folk, som har oplevet dette, hvilket må siges at være et lavt antal i forhold de millioner af eksemplarer, som Apple har produceret.

iPhone 6 plus retter sig ikke ud

En videotest har dog alligevel bevist, at der er et problem at finde med disse nye telefoner fra Apple. De retter sig nemlig ikke ud. Det har en videoblogger på YouTube vist i en af sine videoer, hvor han sammenligner de nye iPhone 6 plus med en Samsung Galaxy Note 3. I testen kan man meget tydeligt se, at Galaxy Note 3 er en telefon, som er væsentlig mere bøjelig end 6 plus-modellen, men dog kan man samtidig også se, at telefonen retter sig ud igen, hvilket Apples model ikke gør.