Kæmpe amerikansk sportsgren klar på Viaplay

Kæmpe amerikansk sportsgren klar på Viaplay

Kasper Skov Jensen 12. juli, 2018

Viaplay har sikret sig rettigheder til at vise kampe fra en af de allerstørste amerikanske sportsligaer.

Viaplay er den streamingtjeneste, der viser flest sportsgrene, og den førerposition bliver yderligere udbygget fra i dag. Viaplay har sikret sig rettigheder til at vise 12 kampe om ugen fra den amerikanske baseball-liga, Major League Baseball (MLB)

– Vi er enormt glade for at kunne styrke vores i forvejen brede sportsudvalg med endnu en stor amerikansk sportsrettighed. MLB er uden tvivl verdens bedste og mest profilerede baseball-liga med ikoniske hold som Boston Red Sox og New York Yankees, og det er en sportsrettighed, som passer godt til vores øvrige amerikanske rettigheder som bl.a. NHL og NFL, siger Flemming Fjeldgaard, der er chef for Viaplay i Danmark, i en pressemeddelelse.

Prøv Viaplay gratis i 14 dage

Udover kampene viser Viaplay også programmer med indslag og reportager fra baseball-ligaen.

Den første MLB-kamp kan ses på Viaplay i aften klokken 20. Den står mellem Houston Astros og Oakland Athletics.

Viaplay har desuden rettigheder til blandt andet den danske superliga i fodbold, Champions League, Premier League, Formel 1 og Europa Touren i golf.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.