iPhones for 13 millioner til salg på DBA.dk

Mobilabonnement.dk 12. oktober, 2017

På Den Blå Avis har der igennem de sidste år været rigtig mange iPhones til salg. Dog er tallet bestemt ikke ligefrem blevet mindre, efter Apple har lanceret de to nye modeller iPhone 6 og iPhone 6 plus.

Der er nemlig kommet en kæmpe stigning i antallet af iPhones, som er til salg brugt på DBA.dk, og dette skyldes, at trangen for at udskifte den gamle telefon med en ny er blevet ekstra stor i år.

Genbrug er blevet moderne

Det er sådan, at der faktisk er rigeligt med købere til de brugte telefoner, og hver eneste gang der bliver sat en telefon til salg er der en ny, som kommer ind. Der er altså med andre ord rigtig meget aktivitet på disse annoncer, og det er der også en god forklaring på.

Jens Nyholm som er cheføkonom hos Spar Nord peger på, at danskerne er blevet mere opmærksomme på deres penge, og derfor er det også blevet meget moderne både at købe og sælge brugt.

Folk vælger at købe deres telefoner brugt, da man derved vil have mulighed for at spare en del penge sammenlignet med det, som man skal betale, hvis man gik ud til en fysisk forretning for at købe sig en ny telefon.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.