iOS 12.1 klar til download: Her er nyhederne

iOS 12.1 klar til download: Her er nyhederne

Kasper Skov Jensen 31. oktober, 2018

En opdatering af Apples styresystem er klar. Vi kigger på nyhederne.

Har du en iPhone eller iPad kan du nu opdatere til den seneste version af Apples styresystem, iOS 12.1. Udover de sædvanlige fejlrettelser er der fire forbedringer i opdateringen, der er værd at notere sig.

Facetimer du med venner og familie? Så er det ret smart, at gruppesamtaler bliver udvidet til at kunne omfatte 32 deltagere. Derudover er Facetime blevet bedre til at fokusere på den person, der snakker.

Ingen stor systemopdatering uden emojis. Samlingen bliver udvidet med mere end 70 nye ansigter, dyr og genstande. Blandt andet flere emojis i superhelte-outfit.

Læs også:Her er OnePlus 6T

Hvis du tager billeder i portræt-indstillingen, får du bedre dybdekontrol over billederne.

Med opdateringen kommer de nye iPhones iPhone XS, iPhone XS Max and iPhone XR til at understøtte Dual sim. Et almindeligt nano simkort og et e-sim. Herhjemme betyder det ikke det store endnu, for indtil videre kan man kun bruge e-sim hos Teleselskabet 3, og det er kun i forbindelse med Apple Watch. Men i fremtiden bliver det muligt at have to simkort i sin iPhone.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.