Indisk Uber-konkurrent klar til at indtage Storbritannien

Redaktionen 07. august, 2018

Den indiske kørselstjeneste Ola forventer at være i hele Storbritannien inden årets udgang.

I Storbritannien har den omdiskuterede kørselstjeneste Uber fået lov til at vende tilbage – under store protester fra de organiserede taxachauffører. Det bliver dog ikke et marked Uber får alene. Den indiske kørselstjeneste Ola har netop præsenteret sine planer om at udvide til Storbritannien.

Læs også: Taxachauffører overvejer at sagsøge Uber for 10,4 mia.

Man starter med at køre i South Wales og Greater Manchester inden længe. Inden årets udgang vil Ola være i hele Storbritannien, lyder det i en pressemeddelelse.

– Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med politikere og myndigheder, efterhånden som vi udvider i landet (Storbritannien, red.), siger medgrundlægger og direktør i Ola, Bhavish Aggarwal.

I Olas britiske app vil man både kunne bestille ture med private chauffører og de traditionelle sorte taxier.

Læs også: Uber: Vi vil tilbage i Danmark

Ola, er efter eget udsagn, den mest populære transportplatform i Indien. Siden februar har tjenesten også været i Australien, og har nu samlet mere end en million chauffører og mere end 125 millioner kunder i over 110 byer.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.