Hvor mange minutter har du set Youtube? Sådan finder du ud af det

Hvor mange minutter har du set Youtube? Sådan finder du ud af det

Kasper Skov Jensen 28. august, 2018

Alle ved, at Youtube kan være lidt af en tidsrøver, men hvor meget tid har du faktisk brugt på at se videoer? Ny funktion giver dig svaret.

Når man har Youtube-appen åben på sin mobil, kan man hurtigt miste overblikket over hvor meget tid man bruger i den. Videotjenesten er designet ned til allermindste detalje, så man bliver fristet til at se flere videoer. Nogle gange bliver det for meget, og det har Youtube taget nogle små skridt for at forbedre.

Læs også:Youtube opruster i kampen mod brud på ophavsretten

Youtube forklarer i et blogindlæg, at man er begyndt at introducere flere funktioner, der skal give overblik over videoforbruget; og begrænse det, hvis man ønsker. I den næste version af app’en vil man bl.a. kunne se hvor mange minutter man har brugt på Youtube i dag, i går og den seneste uge.

Læs også:Derfor ender du med at se mærkelige Youtube-videoer

(Artiklen fortsætter under billedet)

Derudover vil man kunne sætte pausepåmindelser efter et selvvalgt antal minutter, man kan deaktivere alle Youtube-lyde og notifikationer om natten, og man kan få en mail med et overblik over sit forbrug.

Forbedringerne er en del af Googles indsats for at skabe mere opmærksomhed og bevidsthed omkring digital velbefindende – kort sagt give brugerne indblik i, hvordan de bruger virksomhedens tjenester. Facebook er i gang med en lignende indsats på sine platforme.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.