Huawei P30 kan se i mørke

Huawei P30 kan se i mørke

Kasper Skov Jensen 26. marts, 2019

De to nye smartphones P30 og P30 Pro kan ifølge producenten Huawei se i mørke.

Trods massiv modstand i andre sammenhænge, fortsætter den kinesiske mobilgigant Huawei med at sende telefoner på gaden. P30 og P30 Pro er seneste skud på stammen. Her er der især noget at komme efter for amatørfotografer og selfie-entusiaster. Huawei har fortsat sit samarbejde med kameraproducenten Leica, og det kan angiveligt ses på kameraets evne til at tage billeder og optage video om aftenen og natten.

Læs også: Anmeldelse: Verdens mindste og billigste mobil?

– Med P30 og P30 Pro kan du takket være Huaweis nye Nat-mode og Hybrid Zoom fange stjerner på nattehimlen og naturoplevelser, der tidligere måtte foreviges i hukommelsen. Den unikke Time-of-Flight-teknologi giver ligeledes mulighed for en markant forbedret dybde i dine billeder. Og samtidig tager et 32 megapixel frontkamera dine selfies til nye højder, siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication i Huawei Danmark, i en pressemeddelelse.

Er man mere til video byder begge mobiler en ny vidvinkelsteknologi, 10 gange hybrid zoom og 50 gange digital zoom.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.