Huawei P20 Pro vinder europæisk pris

Huawei P20 Pro vinder europæisk pris

Kasper Skov Jensen 15. august, 2018

Huawei P20 Pro er kåret til årets bedste smartphone af European Image and Sound Association.

Smartphone-producenter kæmper med hinanden om at smykke sig med de sidste nye gode anmeldelser og kåringer. Huawei kan glæde sig over at have fået en af de større.

European Image and Sound Association (EISA), der er en europæisk sammenslutning af tech-journalister, har ved sin årlige prisuddeling valgt Huawei P20 Pro som årets bedste smartphone.

Find den bedste pris på din næste mobil her

– Huawei P20 Pro er den mest avancerede, innovative og teknologisk overlegne smartphone nogensinde. Startende med sin imponerende 6.1 tommer, 1080×2240 pixel opløsning AMOLED skærm og driftssikre 4000mAh batteri, som er udstyret med en Super Charge funktion og sidst, men ikke mindst et forbløffende tredobbelt kamerasystem, som er produceret i samarbejde med Leica, udtaler juryen blandt andet i sin begrundelse.

Prisen vækker stor glæde på Huaweis danske kontor.

– Vi er ekstremt stolte over, at vores P20 Pro bliver anerkendt med en pris af EISA. Især når der er tale om den mest prestigefyldt pris inden for smartphonekategorien, siger Marie Dam Feldborg, der er senior marketing manager hos Huawei Danmark i en pressemeddelelse.

Læs også:Ny lov i USA forbyder Huawei

Huawei har overgået Apples iPhone i salgstal, og er nu verdens næststørste producent af smartphones – kun overgået af Samsung.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.