Huawei åbner europæisk center for cybersikkerhed

Huawei åbner europæisk center for cybersikkerhed

Kasper Skov Jensen 05. marts, 2019

Huawei vil være mere åbne omkring sikkerheden ved deres produkter, som er i massiv modvind i Europa. Løsningen er et center, der skal styrke Huaweis gennemsigtighed og bånd til europæiske forbrugere og politikere.

De kritiske spørgsmål omkring sikkerheden ved Huaweis produkter har stået i kø fra massevis af europæiske politikere de seneste måneder. I nogle lande er Huaweis rolle i det kommende 5G supernetværk på spil. Den kinesiske telegigant forsøger at imødegå noget af kritikken ved at åbne et nyt center for cybersikkerhed i byen, der er centrum for europæisk politik: Bruxelles.

Det skriver Techradar.

Formålet med centeret er at styrke åbenheden omkring, hvordan Huawei arbejder med sikkerheden ved deres produkter. Det skal også være med til at forkorte afstanden mellem teleproducenten og politikere, regeringer og myndigheder.

Læs også:Huawei-chef sagsøger Canada

Centeret skal være med til at styrke den gensidige forståelse, fortæller Huawei.

– Vi forstår fuldt ud, folks bekymringer omkring cybersikkerhed i en digital verden. Jeg tror, gode løsninger på det starter med gensidig forståelse, som er grunden vil vi åbner centeret her, sagde Ken Hu, næstformand for Huaweis bestyrelse, blandt andet i sin åbningstale.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.