Her er internationale mediers dom over OnePlus 6

Her er internationale mediers dom over OnePlus 6

Kasper Skov Jensen 21. maj, 2018

Dommens dag for OnePlus 6. Her er et lille udpluk af anmeldelser fra internationale medier

Det er ikke kun her på mobilabonnement.dk, at vi har haft de helt store roser fremme for at beskrive OnePlus 6. Smartphonen, der rammer de danske mobilselskaber og webshophylder 23. maj, bliver beskrevet meget rosende i internationale medier.

Læs også:Anmeldelse: OnePlus 6 er et Android-monster

Her er et lille udpluk.

Wired (Samlet bedømmelse 8/10)
– Hvis du vil have det bedste af det bedste, kan du købe Android-telefoner, der slår OnePlus 6 på målstregen på forskellige områder, men det er svært at slå en telefon, der er så kraftfuld som en Galaxy S9, men næsten $200 (ca. 1.260 danske kroner, red.) billigere. OnePlus fortsætter med at tilbyde fremragende værdi for, hvilket gør OnePlus 6 til et ægte røverkøb.

Læs hele anmeldelsen hos Wired her

Techradar (Samlet bedømmelse: 4,5/5)
– OnePlus 6 er en fantastisk enhed, men der er stadig arbejde at gøre for at nå de ægte flagskibemodeller. Det er et flagskib hvad angår ydeevne og design, men OnePlus kommer faretruende tæt på flagskibenes prisklasse for at retfærdiggøre kompromiser

Her er anmeldelsen på Techradar

The Guardian (Samlet bedømmelse: 5/5)
– Den er lige så problemfri og godt lavet på ydersiden, som den er det er højtydende indeni, hvilket gør det til en af de bedste smartphones, uanset pris, lige nu.

Her er The Guardians anmeldelse

Androidcentral.com
– Skal du købe den? Ja!

Læs anmeldelsen på Androidcentral.com

Engadget (Samlet bedømmelse: 91/100)
– Som en videreudvikling af den allerede velfungerende OnePlus 5T er OnePlus 6 et stort skridt i retning af virksomhedens vision om “den perfekte smartphone.” Alligevel afhænger det af, hvordan man definerer “perfekt”; I hvert fald teknisk set har OnePlus 6 en lavere skærmopløsning end andre flagskibe, og det skader at have en lysere skærm eller trådløs opladning.

Læs Engadgets anmeldelse

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.