Her er det bedste mobilabonnement til børn

Her er det bedste mobilabonnement til børn

Kasper Skov Jensen 11. september, 2018
Sådan gjorde vi
Vi har undersøgt markedet for mobilabonnementer, der typisk vil dække barnets behov som første mobilabonnement

Som forælder kan man være mere tryg ved at give sin børn en smartphone, hvis man vælger det rigtige abonnement. Vi har set nærmere på mulighederne og fundet det bedste.

Det er et angstprovokerende øjeblik for de fleste forældre, når de begynder at lede efter barnets første mobilabonnement. Regninger, der er eksploderet og fremmede, der finder frem til barnet ved at slå mobilnummeret op, er bare nogle af de tanker, der kan udløse forældrepanikken.

Det kan undgås ved at vælge det rigtige mobilabonnement, der passer til barnets forbrug og hvor de rigtige forholdsregler er taget: forbrugsloft, så der er styr på forbruget. Spærring af indholdstakserede sms-beskeder og overtakserede numre, så barnet ikke kan deltage i sms-konkurrencer og ringe til 90-numre. Udeladt nummer så barnets telefonnummer ikke kommer med i offentlige nummerdatabaser.

Det er funktioner alle mobilselskaber har i alle abonnementer, så man behøver ikke vælge et decideret abonnement til børn.

Det overordnede råd er at samle alle familiens mobilabonnementer hos samme mobilselskab. Det kan give nogle betydelige rabatter hver måned, og så ringer man ofte gratis til andre kunder hos samme selskab. Det vil f.eks. sige at mor og far kan ringe til barnet, og omvendt, selvom barnet ikke har mere taletid tilbage i sit abonnement.

I vores pristjek her har vi taget udgangspunkt i et enkeltstående mobilabonnement til børn.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.