Her er den bedste trådløse harddisk til din smartphone

Her er den bedste trådløse harddisk til din smartphone

Kasper Skov Jensen 10. april, 2018

Komputer for alle har testet trådløse harddiske til din smartphone og kåret en vinder med mange funktioner

En mobil, der er ved at løbe tør for plads, fungerer ikke særlig godt. Den bliver langsom, fryser og er i det hele taget langt fra den uundværlige følgesvend, den burde være. Der er flere muligheder for at frigøre plads. En af de mere ukendte er at købe en trådløs harddisk, og det er netop hvad Komputer for alle har testet.

Magasinet har testet fem harddiske og kåret My Passport Wireless Pro fra Western Digital som testvinder. Den er flad og hårdfør og så er den nem at bruge takket være en brugervenlig app til både iOS og Android.

Læs også:Guide: Sådan får du mere plads på din mobiltelefon

My Passport Wireless Pro kan eksempelvis indstilles til at tage automatisk backup af billederne fra din telefon, og er mobilen ved at løbe tør for strøm kan du oplade den via harddiskens indbyggede batteri.

My Passport Wireless Pro vejer 450 gram og måler 126x126x24 millimeter. I Komputer for alles test får den en samlet karakter på 9,0 ud af 10.

My Passport Wireless Pro (Foto: Western Digital)

Er du på udkig efter en mindre løsning, anbefaler Komputer for alle Sandisk Wireless Stick. Det ligner en almindelig USB-stik, og kan også fungere sådan, men den kernefunktionen er den automatiske backup fra mobilen. App’en er ikke så brugervenlig, til gengæld er sticken lynhurtig til at kopiere filer.

Læs også:Sådan får du mere plads på din mobiltelefon

Sandisk Wireless Stick vejer sølle 22 gram og måler 78x21x12 millimeter. Fordi det er en stick er prisen per gigabyte dog betydeligt højere, end ved en traditionel harddisk.

I testen bliver den bedømt til 8,8 ud af 10.

Wireless Stick (Foto: Sandisk)

 

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.