Her er de tre nye OnePlus mobiler

Her er de tre nye OnePlus mobiler

Kasper Skov Jensen 14. maj, 2019

OnePlus har løftet sløret for mobilerne i den nye serie OnePlus 7.

OnePlus brød med traditionerne, da man tirsdag aften præsenterede ikke færre end tre nye smartphones: en OnePlus 7, OnePlus 7 Pro og OnePlus 7 5G. Lad os tage sidstnævnte først: den er magen til pro-udgaven, men med 5G-understøttelse.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår 5G-udgaven kommer til Danmark.

I 7’eren sidder den nye Snapdragon 855 processor, skærmopløsningen er blevet hurtigere, og højtalerne har fået en opgradering i forhold til 6T. Noget nyt er også RAM Boost, der via kunstig intelligens afkoder hvilke apps og andet, der skal tildeles mere ramkapacitet.

Pro-versionen minder i store træk om sin lillebror. Den afgørende forskel er skærmen 4,49 millioner individuelle pixels og hele 90 hz, hvilket betyder, at skærmen opdaterer 90 gange i sekundet. Derudover er batteriet lidt større, og det oplades op til 38 procent hurtigere.

Skal mobilen bruges til at forevige minder til sociale medier, kan det også betale sig at kigge ekstra på pro-versionen. Den har et kamera mere, og rent teknisk tager de bedre billeder.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.