Google kan være på vej med belønninger til dig

Google kan være på vej med belønninger til dig

Kasper Skov Jensen 06. september, 2018

Et kig bag linjerne hos Google tyder på, at de er på vej med et system, der skal belønne gode kunder.

For alle med en Android-mobil er Play Butik uundgåelig. Det er her man henter apps, både gratis og betalte, man kan købe musik og meget, meget mere. Noget tyder på, at Google på et tidspunkt vil begynde at belønne kunder, der bruger penge i Play Butik.

Ifølge 9to5google.com viser et kig i den gode, som officielle Google apps består af, at udviklerne hos tech-giganten har gjort klar til at indføre et eller andet form for pointsystem, kaldet Play Points, hvor man får point alt efter hvor mange penge man bruger.

Læs også:Sådan får du Fortnite til din Android-mobil

Hvordan systemet i givet fald kommer til at fungere, og hvad de opsparede point vil kunne bruges til, melder historien ikke noget om. Man kan forestille sig, at pointene kan bruges på at købe opgraderinger i spil, og endda at de kan bruges til at betale med for nye apps og andet indhold.

Selvom det er en del af en kode som programmører hos Google har skrevet, er det ikke sikkert funktionen bliver til noget.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.