Genial funktion til dig, der ser Youtube om aftenen

Genial funktion til dig, der ser Youtube om aftenen

Kasper Skov Jensen 07. september, 2018

Android-brugere er på vej til at få glæde af simpel, men savnet funktion i Youtube-app’en.

På listen over de ting, man ikke bør lave i sengen finder vi bl.a. at se Youtube-videoer. Men selv om sengen ikke bør bruges til det, er det nemt at falde for fristelsen til at finde en video eller to. Problemet er bare, at Youtube-app’en er så lys, at man nærmest bliver blændet og lys er som bekendt ikke godt, når man skal sove. iPhone-ejere kan undgå det ved at ændre en indstilling, en mulighed som Android-ejere nu også får.

Læs også:Anmeldelse: Glem Youtube Music – vælg Youtube Premium

Youtube har lavet et mørkt tema, som ligesom på iPhones bare skal aktiveres. På den måde får man mindre lys, når man kigger på mobilen og så burde det være nemmere at falde i søvn efter en omgang Youtube, i teorien i hvert fald.

Det mørke tema aktiveres ved at trykke på profilbilledet i højre side af Youtube-app’en. Derefter vælges “Indstillinger” og “Generelt”. Temaet kan aktiveres som et af de første punkter på listen. Desværre er det ikke alle, der har fået den nye mulighed endnu, men den er på vej – så hold godt øje med indstillingerne.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.