Fullrate lukker – alle kunder overgår til YouSee

Mobilabonnement.dk 20. januar, 2020
fullrate lukker

TDC har netop besluttet sig for at lukke Fullrate. Deres nuværende kunder vil overgå til YouSee. Dette blev annonceret i en pressemeddelelse til Ritzau tidligere i dag.

TDC købte Fullrate i 2019. De valgte dog at fortsætte med at drive Fullrate som et separat brand fra YouSee. I begyndelsen havde selskabet nemlig en markant anden profil og position på det konkurrenceprægede telefoni- og bredbåndsmarked. I dag melder TDC dog, at deres produktportefølje overlapper på de fleste områder. Derfor lægges de to selskaber nu under YouSee.

I pressemeddelelsen udtaler Michael Moyell Juul, koncerndirektøren i Nuuday, der til dagligt håndterer kundesiden for både YouSee og Fullrate, at: 

– YouSee har de seneste år investeret massivt i innovative produktløsninger, og Fullrate har leveret en fremragende kundeservice og brugeroplevelse. Nu samler vi begge brands hos YouSee, fordi vi med én stærk enhed kan udvikle endnu bedre produkter til vores kunder og give dem den bedste kundeoplevelse, når de har brug for vores hjælp.

Den nuværende direktør for selskabet, Lars Asger Petersen, har i forlængelse af sammenlægning valgt at forlade Nuuday. Han har sin sidste dag i Fullrate i slutningen af februar. Det skal sikre, at overgangen til YouSee er så gnidningsfri som muligt for både ansatte og kunder.

Fra Fullrate til YouSee

Fullrates i dag mere end 200.000 kunder på mobil, bredbånd og tv overgår til YouSee. Det gælder både privat- og erhvervskunder.

YouSee har forpligtet sig til at give deres nye kunder et produkt, der som minimum svarer til deres nuværende – samt adgang til de fordele og valgmuligheder, de ellers ville kunne finde hos YouSee.

Moyell Juul fortæller, at Fullrate-kunder vil få en endnu bedre netværksoplevelse og adgang til YouSee Musik. TV-kunderne derimod vil kunne sammensætte endnu flere kanaler med et væld af streamingtjenester. Bredbåndskunderne kan derimod se frem til at få en forbindelse, der har vundet Netflix’ speed-indeks de sidste 19 måneder i træk.

Sammenlægning vil i de fleste tilfælde ikke påvirke kunderne. De skal hverken skifte SIM-kort, og, i de fleste tilfælde, heller ikke skifte router, hvis de har bredbånd hos Fullrate. Dette kan de blandt andet gøre, fordi begge selskaber benytter sig af det samme bredbåndsnetværk og -infrastruktur, nemlig TDCs eget.

Fullrate lukker – men deres kunder får nu adgang til YouSee Musik og YouSee More

Som del af YouSee vil de forhenværende Fullrate-kunder få adgang til YouSees fordelsprogram, YouSee More, hvor man blandt andet kan få adgang til C More, Bookmate og dobbelt data på mobilen.

For mange kunder er dette en kærkommen udvikling, da Fullrate længe har været kendt for ikke at have et stort udbud af tilvalg eller underholdningstilbud.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.