Fortov i Kina udelukkende til brugere af smartphones

Thomas Rasmussen 12. oktober, 2017

I en by i Kina har man nu besluttet sig for specifikt at lave et fortov, der er forbeholdt den gruppe af personer, som gerne vil benytte sig af deres smartphones, mens de går på fortovet.

Dette vil i praksis sige, at de folk som ganske enkelt ikke kan få øjnene væk fra deres smartphones, imens de er på farten, nu skal placere sig ovre i det fortov, der specifikt er lavet udelukkende for dem.

Dette fortov er meget tydeligt markeret med pile og skilte, så man ikke er i tvivl om, hvilket fortov der er forbeholdt brugere af smartphones. Ved siden af dette fortov er der naturligvis også et ganske normalt fortov.

Denne strækning hvor fortovene er delt op er dog kun 30 meter lang, men der er slet ingen tvivl om, at tendensen til at folk går og kigger ned imod jorden, når de er på farten er til stede, så måske vil dette i fremtiden sprede sig.

Man kan dog alligevel undre sig over, at fortovet som er forbeholdt de folk, der går og kigger ned i deres smartphones, er det, som er blevet placeret længst ude imod vejen, eftersom det ikke er dem, der må formodes at have mest øje på trafikken.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.