Facebook på vej med datingfeature: Sådan virker den

Facebook på vej med datingfeature: Sådan virker den

Kasper Skov Jensen 02. maj, 2018

Det sociale medie vil hjælpe dig med at finde en kæreste, og er på vej med en helt ny funktion

Tinder, Happn og mange andre. Din mobil gemmer allerede på utallige muligheder for at finde kærligheden, og Facebook er på vej med endnu en. På Facebooks årlige udviklerkonference løftede grundlægger Mark Zuckerberg sløret for planerne.

– Over 200 millioner mennesker har angivet sig selv som single på Facebook. Så der er tydeligvis noget for os at gøre her, sagde Zuckerberg ifølge det amerikanske medie CNBC.

Læs også: Milliardær forlader Facebook efter privatlivsskandalen

En præcis dato for den nye funktion kom ikke, men Mark Zuckerberg fortalte, at den kommer meget snart.

Dating på Facebook kommer til at foregå sådan, at der oppe i hjørnet på din profil bliver et lille hjerte. Trykker du på det, kommer du ind i datinguniverset. Her kan du så se kommende events tæt på dig, og vælge hvilke hvilke events du vil låse op for. I det øjeblik bliver din profil synlig for andre, der har låst op for samme event, og så kan i starte en samtale – men kun tekstbeskeder, der bliver adskilt fra de andre beskedplatforme i Facebooks verden (Messenger og Whatsapp)

Vil du swipe løs på Tinder uden at bekymre dig om regningen? Skift til et mobilabonnement med masser af data

At dating på Facebook kommer til at fungere lige netop sådan, er selvfølgelig ikke en tilfældighed.

– Det afspejler den måde, folk rent faktisk dater. Ofte til events og institutioner de er forbundet til, lød det fra Facebooks produktchef, Chris Cox.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.