Få fingre i den spritnye OnePlus 6 før alle andre

Redaktionen 02. maj, 2018

De heldige og hurtige kan købe den nye topmodel fra den kinesiske smartphone producent, OnePlus før alle andre. Se her, hvordan du får fat i den nye OnePlus 6

OnePlus præsenterer sin helt nye topmodel OnePlus 6 ved et stort event i London 16. maj. Det vides ikke præcist, hvor og hvornår den helt nye Android-mobil kommer til salg i Danmark, men nogle få heldige danskere kan få fingre i den før alle andre.

Læs også:Så meget data skal du bruge for at høre musik i bilen når FM-signalet bliver slukket

Den 22. maj holder OnePlus nemlig to events i Danmark, hvor man kan prøve og ikke mindst købe OnePlus 6. Det sker i 3 Huset på Vimmelskaftet 35 i København og hos Yousee på Søndergade 40 i Aarhus.

De seneste pop op events i forbindelse med lanceringen af OnePlus 5 var et stort tilløbsstykke. Der er ingen grund til at tro, at det bliver anderledes denne gang. Så det er nok en god ide at komme i god tid. Dørene åbnes klokken 17.

Det er småt med officielle udmeldinger om OnePlus 6 før lanceringen, men der er masser af rygter på nettet. Mobilen menes at have følgende specifikationer:

– 6” skærm med 18:9 og en opløsning på 2880×1440 QHD
– Qualcomm Snapdragon 845 SoC
– 8 gigabyte ram, og 256 gigabyte indbygget lagerplads
– Android 8.1 Oreo OS
– Dual-lens 20 megapixel/16 megapixel med superslowmotion
– Dash opladning
– Vandtæt

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.