Er det her datoen for afsløringen af de nye iPhones?

Er det her datoen for afsløringen af de nye iPhones?

Kasper Skov Jensen 22. august, 2018

Britisk medie mener at have fundet den mest sandsynlige dato for Apples næste produktpræsentation, der ventes at byde på hele tre nye iPhones.

Det giver genklang i hele verden, når Apple præsenterer nye iPhones. Der er ingen grund til at tro, at denne gang bliver anderledes. Ikke mindst fordi Apple ventes at præsentere hele tre nye iPhones: En opdateret iPhone X med bla. hurtigere processor og mere hukommelse, en større iPhone plus og en budgetvenlig iPhone.

Apple har endnu ikke løftet sløret for hvornår præsentationen finder sted, så spekulationerne kører i fulde omdrejninger. Det britiske medie Express har to bud på datoer.

Læs også:Bedøm selv: Har Motorola kopieret Apple?

Første datobud er 4. september. Apple har nemlig haft tradition for at præsentere nye produkter i starten af september, og det er ikke utænkeligt at man vil følge konkurrenten Samsung og rykke præsentationen lidt frem. Omvendt finder den store elektronikmasse IFA sted få dage tidligere, så timingen er ikke perfekt.

Det mest sandsynlige, ifølge Express, er 12. september, fordi Apple kan være ret fleksible så længe præsentationen finder sted i Steve Jobs-salen, der er bygget til netop produktpræsentationer.

Som altid er nettet fyldt til overflod med mere eller mindre troværdige rygter om de nye iPhones. Bl.a. menes det, at der er blevet lækket billeder af dem.

Læs også:Se billederne: Er det her de nye iPhones?

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.