eesy – enkelt lavprisselskab fra TDC/Nuuday

eesy – enkelt lavprisselskab fra TDC/Nuuday

Mobilabonnement.dk 30. september, 2020
eesy – nyt lavprisselskab fra TDC/Nuuday

TDC/Nuuday har i september lanceret et nyt og enkelt lavprismobilselskab, eesy.

Selskabets mission er at gøre det nemt og enkelt at have et mobilabonnement. Ingen ekstra tilvalg. Ingen gebyrer. Og intet fyld.

Vi har taget et nærmere kig på eesy – og går i dybden med fordele og ulemper ved det nye lavprisselskab.

Overvejer du at skifte til et nyt mobilselskab eller abonnement? På Mobilabonnement kan du altid sammenligne de aktuelle priser og tilbud på mobilabonnement fra 20+ teleudbydere.

Hvad er eesy?

eesy (bemærk det lille e) er et lavprisselskab fra TDC.

Målet med det nye mobilselskab har været at skære helt ind til benet, så kunderne kun er efterladte med et velfungerende og simpelt mobilabonnement med fri tale, masser af data – og intet andet.

De har sat fokus på, hvad det egentlig hele handler om: et mobilabonnement, der bare fungerer. Det svulmer ikke over med alle de andre tillæg, medlemsfordele og tilvalgspakker, der efterhånden er en del af de fleste mobilabonnementer.

Dette fokus på at levere en ligetil og enkelt tjeneste til det danske mobilmarked, blev også fremhævet af Michael Moyell Juul, CEO i Nuuday:

”Vi har glædet os meget til at sende eesy på markedet. En enkel mobilløsning på et stærkt 4G netværk med dækning i hele Danmark til en konkurrencedygtig pris. Med eesy imødekommer vi dermed den kundegruppe, der foretrækker en ligetil mobilløsning uden tillægsprodukter, men samtidig gerne vil være sikre på at have et hurtigt og stabilt netværk.”

eesy er dermed rettet mod dem, der har brug for et let og simpelt abonnement med fri tale og masser af data. Er man interesseret i underholdning – såsom tilbud på streamingtjenester – eller andre særlige fordele, som man kender fra TDCs andre selskaber, er det ikke eesy man skal vælge.

Hvorfor har TDC startet (endnu) et mobilselskab?

Man kan undre sig over, hvorfor TDC har startet endnu et mobilselskab. Som det ser ud nu, tilbyder de allerede: YouSee, Telmore og Relatel.

Men selvom TDC dækker store dele af markedet, har de – efter lukningen af Fullrate – ikke længere et lavprisselskab.

Formålet med eesy er derfor at få dækket et hul i deres egen dækning af markedet. Det bliver endnu tydeligere, når man sammenligner tilbud og abonnementer fra de andre selskaber.

YouSee består hovedsageligt af kunder, der har samlet en række tjenester et sted. Det gælder bl.a. kabel-tv, internet, fastnet- og mobiltelefoni. Fordi de reelle besparelser egentlig viser sig i rabatordninger, når man har flere produkter samlet, ligger YouSee i den dyrere ende, når det kommer til mobilabonnementer.

Telmore derimod er rettet mod de unge, der oftest vil have underholdningspakker via deres mobilabonnement. Og Relatel er kun til erhvervstelefoni.

Prislejet for eesy er derfor også væsentligt lavere, end vi har været vant til fra TDC. Priserne minder mere om CBB, Oister og Velkommen, end TDC/Nuudays andre mobilselskaber.

Kan man få 5G med eesy?

5G med eesy er ikke en mulighed (for nu).

Da eesy kører på TDC’s netværk tilbydes der en 4G/LTE-forbindelse til deres brugere. Det er heller ikke at kimse ad, da TDC-netværket for femte år i træk er kåret til Danmarks bedste mobilnetværk af Teknologisk Institut.

Man skal heller ikke forvente at kunne få 5G-mobilabonnementer hos eesy foreløbigt.

Det er ikke planlagt, at man som kunde hos eesy får adgang til det i begyndelse. Så selvom man investerer i en mobil, der kan understøtte 5G, skal man ikke regne med at kunne udnytte den hurtige forbindelse med det samme.

TDC lancerer 5G på deres net i september 2020. Du kan læse mere om TDCs planer ift. udrulning af det nye og hurtige 5G net her.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.