Du har 10 min: Nu kan du fortryde dine Facebook-beskeder

Kasper Skov Jensen 08. februar, 2019

Hvis du er hurtig, kan du nå at slette Facebook-beskeden efter du har sendt den.

Vil du ønske, at du kunne fortryde nogle af de Facebook-beskeder du har sendt gennem tiden? Den mulighed får du nu. Facebook giver dig 10 minutter til at fortryde en besked, selvom den allerede er sendt.

Dermed kan du rette op på det, hvis beskeden ender med at være for uovervejet, eller hvis du kommer til at sende noget meget personligt til den forkerte.

Læs også:Danskerne: Det her bør Facebook fjerne

For at slette fra Messenger-app’en på din mobil, skal du holde fingeren på den besked, du vil slette og derefter vælge “fjern”. Til sidst kan du vælge, om beskeden skal fjernes for dig eller for alle personer i samtalen.

Fra computeren trykker du på de tre punktummer til venstre for beskeden til du ser “Fjern”. Tryk igen og vælg hvordan den skal fjernes.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.