Discovery overvejer global streamingtjeneste til 30 kr.

Discovery overvejer global streamingtjeneste til 30 kr.

Kasper Skov Jensen 28. juli, 2018

Tv-giganten Discovery har fuldført en fusion, der kan bane vejen for en global streamingtjeneste til bare 30 kroner om måneden.

I marts fusionerede Discovery med tv-netværket Scripps Networks Interactive og føjede ved den lejlighed 17 tv-kanaler til samlingen.

Det har fået Discoverys topchef, David Zaslav, til at overveje en model med en global streamingtjeneste med alle Discoverys kanaler til en månedspris på mellem fem og otte dollars, mellem 30 og 50 danske kroner (formentlig uden den danske moms på 25 procent.)

Læs også:Derfor skal du ikke dele dine streamingtjenester med andre

Det skriver Adweek.

I Danmark ejer Discovery blandt andre kanalerne Kanal 4, Kanal 5, Canal 9, Eurosport, Discovery, Animal Planet og 6’eren. Der er ikke meldt noget om ud, de danske kanaler også vil være en del af den måske kommende globale streamingtjeneste – og hvad det i givet fald betyder for de to danske Discovery streamingtjenester, Dplay og Eurosport Player.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.