Det kan vi forvente af OnePlus 6T

Det kan vi forvente af OnePlus 6T

Kasper Skov Jensen 07. september, 2018

OnePlus 6T nærmer sig lancering. Vi dykker ned i, hvad vi kan forvente af den.

Det er ved at være et halvt år siden, vi på Mobilabonnement.dk kårede OnePlus 6 til årets bedste mobil, og hvis den kinesiske smartphone-producent skal holde kadencen, skal efterfølgeren 6T præsenteres i løbet af i år.

Læs også:Anmeldelse: OnePlus 6 er et Android-monster

Nettet har som altid været fuld af rygter. Det virker sandsynligt, at 6T får en 6,4” OLED-skærm, lidt større end forgængeren. Måske med en opløsning på 2.340 x 1.080. Indhakket, eller notch’et i skærmen forventes at blive mindre.

Nogle mener, at fingeraftrykslæseren bliver bygget ind i skærmen på 6T. OnePlus plejer ikke at være tilbageholdene med at sætte stærke og hurtige komponenter i deres telefoner, så her har 6T udsigt til en væsentlig opgradering. Formentlig en Qualcomm Snapdragon 845 processer og 6GB/8GB ram som i 6’eren.

En af tidens store trends omkring smartphones er batterier med højere og højere kapacitet, så det får 6T givetvis også at mærke. På kamerafronten tyder noget på, at det bliver et 12/20 megapixel dualkamera, måske med en 3D-sensor på bagsiden for at hjælpe med at få dybde i billederne.

Læs også:OnePlus: Næste mobil ligger ikke fast

På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvornår OnePlus 6T lander i Danmark, men måske er den ikke længere end nogle uger væk. Prisen er også ukendt. Det er nok ikke noget helt skidt bud, at den bliver lidt over 1.000 kr. dyrere end OnePlus 6.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.