Der kommer mere streaming til Telmore Play

Der kommer mere streaming til Telmore Play

Kasper Skov Jensen 04. februar, 2019

Nytiltrådt Telmore-direktør lover, at der snart kommer nye streamingtjenester til Telmore Play.

Det er ved at være længe siden, der er sket noget i mobilabonnementerne Telmore Play. De indkluderede tjenester har længe været de samme, til trods for Telmores løfter om konstant udvikling. Nu er der endelig nyt på vej. I et interview med Berlingske lover Telmores nye direktør Henrik Lehman, at der snart kommer nye tjenester til Telmore Play.

Læs mere om Telmore Play her

Målet er at få flere store streamingtjenester med, fortæller han.

– Vi skal have de tunge ind. Hvis vi kan inkludere dem i et abonnement til en rigtigt god pris, bliver det rigtigt attraktivt for hr. og fru Danmark. For kunderne er ikke længere 25 år, når de kommer ind. Streaming har hjulpet til at modne markedet, så i dag jager vi ikke de unge længere. Vi jager en mere bred del af befolkningen, siger direktøren til Berlingske.

HBO Nordic og TV 2 Play er i forvejen en del af TV 2 Play, så når der bliver talt om “tunge” streamingtjenester er Viaplay og Netflix de mest nærliggende bud. Viaplay har blandt andet samarbejdet med Telenor, mens Netflix traditionelt har holdt sig fra den slags samarbejder. I sidste uge blev Netflix dog en del af Yousees bland selv-tv.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.